Χωρίς θέρμανση υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, τι καταγγέλλουν εργαζόμενοι, τι απαντά ο Δήμος

Χωρίς θέρμανση υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, τι καταγγέλλουν εργαζόμενοι, τι απαντά ο Δήμος

Σε δύσκολες συνθήκες καλούνται, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι ίδιοι, να εργαστούν εργαζόμενοι σε υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Οι καταγγελίες αφορούν στο κτίριο της οδού Αγ. Κωνσταντίνου 14 στην Ομόνοια, στο οποίο στεγάζεται το Κέντρο Κοινότητας Αθηνών με τις δομές κοινωνικής ένταξης καθώς και η έδρα της Δημοτικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλουν εργαζόμενοι στο Dikaiologitika News, ο χώρος εργασίας τους είναι παγωμένος. Μάλιστα, την κατάσταση επιβαρύνει η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την Αττική.

Το Dikaiologitika News επικοινώνησε με τον Δήμο Αθηναίων προκείμενου να ζητήσει τη θέση του για το ζήτημα. Πηγές του Δήμου αναφέρουν ότι οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου αμέσως εντόπισαν το προβλημα και προχώρησαν στις ενέργειες για την επίλυση του ενώ διευκρινίζουν ότι το πρόβλημα αφορά μόνο στον 4ο όροφο του κτιρίου και παρουσιάστηκε την Παρασκευή 3/1. Μάλιστα, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, υπάρχει βλάβη στον καυστήρα και σε κάθε περίπτωση θα διορθωθεί πολύ σύντομα,πιθανώς και εντός της ημέρας.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/35x5Dvn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη