Θεοφάνεια στον Υψηλάντη με χιόνια αλλά και με λαμπρότητα!


Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες το χιόνι και το πάρα πολύ κρύο με λαμπρότητα εορτάστηκε η Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Υψηλάντη Βοιωτίας η ρίψης του Σταυρού στην Παλαιά Παναγία. 

Όπως είχε προγραμματιστεί δεν έγινε εκτός του Ναού λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, Ο Εφημέριος του Ι.Ν.Αρχιμανδρίτης Π.Χρυσόστομος Καλλής  στο κήρυγμα του έκανε αναφορά στην Εμφάνιση της Τριαδικότητας του Θεού μας Κατα την Ημέρα της Βαπτίσεως του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη Ποταμό καθώς και στο σχέδιο του Θεού που Ποτέ δεν Ματαιώνετε όπως τα δικά μας, Να σώσει το ανθρώπινο γένος απο το Προπατορικό αμάρτημα Με την Ενανθρώπηση του Υιού του! Τέλος ευχήθηκε Χρόνια πολλά σε Όλο το Εκκλησίασμα αλλά και σε όσους δεν κατάφεραν να προσελθουν στον Ναό λόγω της Κακοκαιρίας.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2N0mK2o
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη