Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Αθηνών - Λαμίας - Στο «κόκκινο» Κηφισίας και Μεσογείων

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Αθηνών - Λαμίας - Στο «κόκκινο» Κηφισίας και Μεσογείων

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα, 16:00, στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, ενώ προβλήματα καταγράφονται και στη λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα καθόδου, όπως και στη λεωφόρο Μεσογείων, επίσης, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Παρατηρώντας τον χάρτη της Google που καταγράφει την κίνηση στο ρεύμα ανόδου της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες από το Μοσχάτο μέχρι και το ύψος στα ΙΚΕΑ.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στο ρεύμα καθόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Οι οδηγοί θα συναντήσουν μποτιλιάρισμα και στη λεωφόρο Κηφισίας, στην κάθοδο, τμηματικά, από το ύψος του Ψυχικού μέχρι και την Κατεχάκη. Στο κόκκινο και το κέντρο της Αθήνας, με τη Βασιλίσσης Αμαλίας να παρουσιάζει μεγάλο μποτιλιάρισμα σε όλο το μήκος της. Το ίδιο σκηνικό και στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Μεσογείων, στο ύψος της Κατεχάκη.

kinisi86



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2tJmQ7r
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη