Με εκπροσώπους του Σωματείου Υδραυλικών Επαρχίας Λιβαδειάς συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λεβαδεών


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με εκπροσώπους του Σωματείου Υδραυλικών Επαρχίας Λιβαδειάς. Τα μέλη του Σωματείου, αφού ευχήθηκαν στο Δήμαρχο καλή θητεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, πρότειναν να προχωρήσει σε ελέγχους για παράβαση καθήκοντος σε υπαλλήλους, που παράλληλα με την απασχόλησή τους στο Δήμο και στη ΔΕΥΑΛ, επεκτείνουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητές σε εργασίες εκτός των υπηρεσιών τους. Αποτέλεσμα αυτού είναι η αύξηση της ανεργίας των ελεύθερων επαγγελματιών. Τόνισαν επίσης ότι αυτό είναι ένα χρονίζον πρόβλημα που ευελπιστούν ότι η νέα Δημοτική αρχή θα βοηθήσει στην επίλυσή του.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Συλλόγου για τις ευχές και την ενημέρωση, διαβεβαίωσε ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να παταχθεί οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα, αν υπάρχει, των υπαλλήλων του Δήμου ή της ΔΕΥΑΛ και ότι, προς αυτή την κατεύθυνση, αναγκαία προϋπόθεση είναι η ύπαρξη επίσημης - επώνυμης καταγγελίας από την πλευρά του Σωματείου.

   




via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/3a5USUn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη