Κύργιος: Με φανέλα της Εθνικής Ελλάδας την "είπε" σε δημοσιογράφο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νικ Κύργιος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον νικηφόρο αγώνα της Αυστραλίας επί της Μεγάλης Βρετανίας για τα προημιτελικά του ATP Cup με φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και συγκεκριμένα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μάλιστα, όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο συμπατριώτης του, Άλεξ Ντε Μινόρ, μπορεί να νικήσει το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ράφα Ναδάλ, σε περίπτωση που η Αυστραλία αντιμετώπιζε την Ισπανία, εκείνος απάντησε: «Προφανώς. Αυτή είναι η πιο ηλίθια ερώτηση που άκουσα ποτέ μου».

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ καθόταν ακριβώς δίπλα του και απλά χαμογέλασε.

Interrogé sur la possibilité de voir son compatriote Alex De Minaur battre le numéro 1 mondial Rafael Nadal, Nick Kyrgios s'est montré plutôt sec : « C'est la question la plus stupide que j'ai jamais entendue. »https://t.co/cr4LRbFGHI pic.twitter.com/28VYS7bWu0

— L'ÉQUIPE (@lequipe) January 9, 2020


via Press24.gr https://ift.tt/39TyFZs
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη