Λάζαρος η Μπενζιά την Κυριακή με την Λαμία


Στη Λαμία αγωνίζεται ο Ολυμπιακός 12-1- 17.15 ΕΡΤ 1 σε ένα κρίσιμο ματς για την Souper League.

Eίναι μια δύσκολη έδρα η Λαμία και ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα σχέδιά του.

Παίζεται μια θέση του επιτελικού παίκτη μεταξύ Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Γιασίν Μπενζιά, πίσω από τον Έλ Αραμπί

Ο Μπενζιά έχει ένα προβάδισμα από το γεγονός με την Καλαμάτα έδειξε να προσαρμόζεται σε αυτή την θέση ήταν πάρα πολύ καλός με πολλές δυνάμεις.

Οπότε ο Λάζαρος να χρειαστεί κατά την διάρκεια του αγώνος στην γνωστή θέση του ως ακραίος κυνηγός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δύο μέρες μπροστά του για να καταστρώσει τα πλάνα της ενδεκάδας για την αναμέτρηση στη Φθιώτιδα. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις θέσεις πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο Μασούρας και ο Βαλμπουενά έχουν κλειδωμένη την παρουσία τους στο αρχικό σχήμα. Το ερώτημα είναι αν θα προτιμηθεί ο Μπενζιά ή ο Λάζαρος που σιγά-σιγά έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Σίγουρα ο Χριστοδουλόπουλος θέλει ακόμα τον χρόνο του για να φτάσει στο 100% στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ώστε να είναι σε θέση να βγάζει 90λεπτα συνεχόμενα.

Κατά συνέπεια, πιο πιθανό μοιάζει το σενάριο να ξεκινήσει ο Μπενζιά που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στα τελευταία ματς που αγωνίστηκε με Παναθηναϊκό και Καλαμάτα. Αν ξεκινήσει ο Μπενζιά, τότε ο Αλγερινός θα περάσει πίσω από τον Ελ Αραμπί και ο Βαλμπουενά θα πάει στα πλάγια. Όπως είχε συμβεί δηλαδή στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με το «τριφύλλι».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, τα δεδομένα είναι λίγο – πολύ γνωστά. Οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Καμαρά και Μπουχαλάκης αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα του αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας.

peiraiotika.gr
Από το Blogger.