-->

Στην τελική ευθεία η κατασκευή της παιδικής χαράς στην Πλατεία Ηρώων - Ένα ακόμη έργο που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη Δημοτική αρχή και σήμερα προχωρά η κα Βούλα Καράλη

Η Δήμαρχος ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΡΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Δημόσιο Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή (μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό) προϋπολογισθείσας δαπάνης : 197.890,00 € (συν ΦΠΑ 24%) για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ».
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο Σύστημα ορίζεται η 28/01/2020 και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στη Διαδικτυακή πύλη του www.promitheus.gov.gr του συστήματος Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. ορίζεται η 10/02/2020 και ώρα 13:00.
Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2O9TKpp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->