Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί σε τουρνουά για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων στην Αυστραλία

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί σε τουρνουά για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων στην Αυστραλία

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση θα προχωρήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα συμμετάσχει μαζί με τους Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ και Νικ Κύργιο σε τουρνουά οικονομικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων της Αυστραλίας.

H ήπειρος της Ωκεανίας καίγεται εδώ και μέρες από πυρκαγιές που έχουν προκαλέσει άνευ προηγουμένου οικολογική καταστροφή, ενώ έχουν στερήσει τη ζωή σε 25 ανθρώπους ενώ και πάνω από ένα δισεκατομμύριο ζώα  έχουν απανθρακωθεί.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα το τουρνουά επίδειξης θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου στη Rod Laver Arena και θα δώσουν το "παρών" και οι Ναόμι Οσάκα και Κάρολιν Βοσνιάκι από γυναίκες τενίστριες.

"Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις αυτές τις καταστροφές να πλήττουν τη χώρα και τόσους πολλούς ανθρώπους και κοινότητες να υποφέρουν. Το The Aces for Bushfire Relief δίνει την ευκαιρία στην παγκόσμια κοινότητα του τένις να κάνει έναν έρανο και να συγκεντρώσει χρήματα για εκείνους που τα χρειάζονται περισσότερο" σημείωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις της Αυστραλίας Κρεγκ Τάιλι.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2N809AT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη