Ο πρώην αρραβωνιαστικός της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε νεκρός - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, βρήκε τραγικό θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη NY Post, ο Νικ Γκόρντον πέθανε έπειτα από χρήση ναρκωτικών στην Φλόριντα την Πρωτοχρονιά. Ο 30χρονος υπέστη μια σειρά καρδιακών προσβολών και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Altamonte Springs Hospital.

Ο αδελφός του, Junior Walker, έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook όπου έγραψε "Θεέ μου γιατί έπρεπε να χάσω τον αδελφό μου την Πρωτοχρονιά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κλάψω".

Τον Ιανουάριο του 2015, η 22χρονη Μπόμπι Κριστίνα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της στην μπανιέρα του σπιτιού της στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Μάλιστα ο άνθρωπος που είχε βρει την 22χρονη στην μπανιέρα, ο φίλος της Μαξ Λόμας, πέθανε τον Αύγουστο του 2018 από υπερβολική δόση Φαιντανύλης.

ΗΓουίτνεϊ είχε πνιγεί στην μπανιέρα της τον Φεβρουάριο του 2012.



via Press24.gr https://ift.tt/2MLHMS2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη