Ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Βοιωτίας - Με πολλές βραβεύσεις και τιμώμενο πρόσωπο το Γιάννη Τοπαλίδη

Γράφτηκε από τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο

Μέσα σε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου της Βοιωτίας πραγματοποίησε την ετήσια εορταστική του εκδήλωση. Στην κατάμεστη αίθουσα του "Ρόδον Παλάς", τα μέλη και οι φίλοι του συνδέσμου έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους και πέρασαν λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς, μακριά από τα γήπεδα, χωρίς άγχος για το γκολ και το αποτέλεσμα.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο πατέρας Παναγιώτης, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σαν τερματοφύλακας και ο οποίος μετέφερε τις ευλογίες του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, κ.κ. Γεώργιου που δεν κατάφερε να παραστεί. Κατά την διάρκεια της πολύ όμορφης εκδήλωσης, στην οποία παραβρέθηκαν και πολλοί αυτοδιοικητικοί, οι προπονητές της Βοιωτίας τίμησαν τους δικούς τους ανθρώπους και όχι μόνο(!) Τίμησαν τα μέλη τους, αλλά και τις ομάδες της Βοιωτίας που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις τις τελευταίες σεζόν. Ειδικές τιμητικές διακρίσεις έγιναν στις μεγάλες ομάδες της Βοιωτίας του ένδοξου παρελθόντος που πέτυχαν τις ιστορικές ανόδους σε εθνικές κατηγορίας, στην ομάδα του Α.Π.Ο. Λεβαδειακός, στην ομάδα του Α.Ο. "Η Θήβα" και στην ομάδα της Αθλητικής Ενωσης Ορχομενού. Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, ήταν ο Γιάννης Τοπαλίδης, ο προπονητής ο οποίος στο πλευρό του Οτο Ρεχάγκελ, το 2004, στην Πορτογαλία, κατέκτησε με την εθνική μας ομάδα των ανδρών το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.





via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2N8Uuut
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη