-->

Η “Ελληνική Λύση” καταδικάζει την επίθεση κατά του Ν. Μηταράκη

Η

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τον προπηλακισμό κατά του Υφυπουργού Εργασίας Νότη Μηταράκη χθες το βράδυ στην πόλη της Χίου, αφού η άσκηση βίας μόνο καλά αποτελέσματα δεν παράγει, σημειώνεται στο δελτίο τύπου της Ελληνικής Λύσης που συνεχίζει:

"Σε κάθε περίπτωση αυτό που βλέπουμε είναι ότι η αποτυχημένη διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου το μόνο που γεννά είναι η αγανάκτηση για τη συστηματική αλλοίωση του πληθυσμού των Ελληνικών Νησιών του Αιγαίου.
Να υπενθυμίσουμε δε πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ήταν το μοναδικό κόμμα που είχε προειδοποιήσει για τέτοιου είδους αντιδράσεις και εντάσεις από τους Έλληνες πολίτες.
Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα προκειμένου να εμπεδωθεί στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεται, αλλά συνιστούμε να μείνουμε μακριά από φαινόμενα βίας, όπως τα χθεσινά, σε βάρος Υφυπουργού της Κυβέρνησης τα οποία και καταδικάζουμε!",καταλήγει.

The post Η "Ελληνική Λύση" καταδικάζει την επίθεση κατά του Ν. Μηταράκη appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2t7SJqJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->