Λαμία: «Έκλεισε» Μπιανκόνι, πάει και για Κρίζμαν


Ποδοσφαιριστής της Λαμίας πρέπει να θεωρείται ο Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Κοιτάει και Κρίζμαν η ομάδα της Φθιώτιδας.

Τον αντικαταστάτη του Ροτζέριο Τουράμ φαίνεται να βρήκε άμεσα η Λαμία. Πρόκειται για τον Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά και τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι κάποιες λεπτομέρειες και φυσικά να πέσουν οι υπογραφές.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Φθιώτιδας το... ψάχνει για ακόμα μία μεταγραφή στην επίθεση και για τον λόγο αυτόν βρίσκεται σε επαφές με τον Σάντι Κρίζμαν ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο πλευρές είναι σε επαφές, ενώ από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να τα βρει με την ομάδα της Ηπείρου ώστε να πάρει την ελευθέρας του.

Όσον αφορά τώρα τις περιπτώσεις των Ντέλετιτς και Νιάς, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, με τους ανθρώπους της Λαμίας να είναι αισιόδοξοι για αίσιο τέλος και των δύο υποθέσεων.

www.gazzetta.gr
Νεότερη Παλαιότερη