Αποκάλυψη-σοκ: Έδωσαν φάρμακο σε σταρ του Μπάτμαν για να... μειωθεί ο ανδρισμός του - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Έγινε διάσημος ως ο βοηθός του Μπάτμαν στην τηλεοπτική σειρά του ABC που προβαλλόταν από το 1966-1968.

Ο 74χρονος Μπαρτ Γουόρντ υποδυόταν τον θρυλικό Ρόμπιν και κατά την τελετή απονομής αστεριού στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ ο διάσημος ηθοποιός προχώρησε σε πιπεράτες αποκαλύψεις.

Όπως είπε στην Page Six, οι υπεύθυνοι της σειράς του έδωσαν φάρμακο προκειμένου να μικρύνει το μόριό του καθώς, όπως είχαν υπογραμμίσει, ήταν πολύ προικισμένος για την τηλεόραση.

Ο 74χρονος ηθοποιός είπε ότι το κολάν του υπερήρωα δεν έστρωνε καλά επάνω του και το στούντιο θεώρησε σωστό να του δώσουν αγωγή ώστε να "σμικρύνουν" τα πλούσια προσόντα του.

"Θεωρούσαν ότι ο Ρόμπιν είχε πολύ μεγάλο εργαλείο για την τηλεόραση" είπε ο ίδιος. Το στούντιο τον πήγε σε γιατρό ο οποίος του συνταγογράφησε φάρμακα.

"Τα πήρα για τρεις ημέρες και μετά σκέφτηκα ότι ίσως μου προκαλούσαν στειρότητα. Σταμάτησα να τα παίρνω και έκρυβα τα προσόντα μου με την κάπα" σημείωσε ο Μπαρτ, ο οποίος ξεκίνησε να εμφανίζεται στη σειρά όταν ήταν 20 ετών και είχε μία πολύ φιλήσυχη ζωή έως τότε: "Δεν κάπνιζα, δεν έπινα ούτε έκανα ναρκωτικά. Ούτε είχα πάει σε μπαρ σε ολόκληρη τη ζωή μου" εξομολογείται ο ηθοποιός.

Επίσης, είπε ότι ο πρωταγωνιστής Άνταμ Γουέστ που υποδυόταν τον Μπάτμαν δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Ο ηθοποιός πέθανε το 2017 και οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι σχεδόν μισό αιώνα πριν από τον θάνατο εκείνου.



via Press24.gr https://ift.tt/2tf1Jdv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη