-->

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από την πτώση του Οκρανικού Boeing

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από την πτώση του Οκρανικού Boeing

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από την πρόσκρουση του αεροσκάφους της ουκρανικής αεροπορικής εταιρίας, που έπιασε φωτιά προτού συντριβεί νοτιοδυτικά της Τεχεράνης σκορπίζοντας το θάνατο σε 176 επιβάτες.

Το νέο συγκλονιστικό βίντεο δείχνει πόσο σφοδρή ήταν η πρόσκρουση του αεροπλάνου Boeing 737-800 της Ukrainian International Airlines, που είχε προορισμό το Κίεβο και μετέφερε Ιρανούς και Ιρανοκαναδούς.

Το αεροπλάνο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του χθες, Τετάρτη, από το αεροδρόμιο Ιμάμης Χομεϊνί της Τεχεράνης.

Σύμφωνα με την έκθεση του οργανισμού πολιτικής αεροπορίας του Ιράν, που επικαλείται μαρτυρίες πολιτών και ένα διερχόμενο αεροσκάφος που βρισκόταν σε μεγάλο ύψος, το αεροπλάνο είχε πιάσει φωτιά ενώ αυτό βρισκόταν στον αέρα.

Μόλις τριών ετών αεροπλάνο

Το αεροσκάφος ήταν ηλικίας μόλις τριών ετών και έκανε την τελευταία προγραμματισμένη συντήρηση τη Δευτέρα. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα λίγο μετά την απογείωση και έκανε αναστροφή για να προσεγγίσει ένα κοντινό αεροδρόμιο προτού συντριβεί, όπως άλλωστε ανέφερε η έκθεση του οργανισμού πολιτικής αεροπορίας του Ιράν.

Το τεχνικό πρόβλημα δεν διευκρινίζεται στην έκθεση, ενώ αναφέρεται ότι δεν υπήρχε επικοινωνία μέσω ασυρμάτου με τον κυβερνήτη και ότι το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ σε ύψος 8.000 ποδών (2.440 μέτρων).

Δεν είναι σαφές αν ενδεχόμενο τεχνικό πρόβλημα θα μπορούσε να είχε σχέση με μηχανική βλάβη ή με αστοχία υλικού.

Νέο βίντεο με τη συντριβή του αεροσκάφους

Νέο συγκλονιστικό βίντεο στο twitter κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει τη στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου.

Κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, αρχικά καταγράφει μια μεγάλη λάμψη και στη συνέχεια φαίνονται συντρίμμια της μοιραίας πτήσης να εκτοξεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Στο βίντεο φαίνεται πόσο ιδιαίτερα σφοδρή ήταν η πρόσκρουση που βύθισε στο πένθος εκατοντάδες οικογένειες.

{https://twitter.com/raavionline/status/1215004215828865024?s=20}



via Ειδησεις https://ift.tt/39Rt9qg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->