ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ_03022020

Aθήνα 3 Φεβρουαρίου 2020

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Εκ μέρους του προέδρου του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, Σταύρου Καπάκου, σας αποστέλλω σημερινή δήλωσή του.

Είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περαιτέρω χρειαστείτε.

 

Φώφη Κορίδη

Γραφείο Τύπου Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού

Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως (ΕΔΟΕΑΠ)

Τηλ.: 2107264864

Email: fkoridi@edoeap.gr

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

Αθήνα 3 Φεβρουαρίου 2020

 

Η αλήθεια που εκθέτει

 

Με αφορμή σημερινή ανακοίνωση δύο μελών του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, που βρίθει ανακριβειών, ως πρόεδρος του ΔΣ αναγκάζομαι να αποκαταστήσω την αλήθεια για ακόμη μία φορά.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση κοπής πίτας του Οργανισμού, που έγινε την 30ή Ιανουαρίου 2020, εκλήθησαν εγκαίρως από το γραφείο Τύπου του ΕΔΟΕΑΠ (6 ημέρες πριν, δηλαδή την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020) οι εκπρόσωποι Τύπου όλων των κομμάτων της Βουλής. Προσκεκλημένοι, επίσης, ήταν και οι βουλευτές-ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ όλων των κομμάτων. Αυτό αποδεικνύεται από τα σχετικά έγγραφα (emails, τα οποία είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου) και όχι, προφανώς, από τα εσκεμμένα ψεύδη των δύο μελών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Τάσος Γαϊτάνης, απάντησε τηλεφωνικώς αμέσως μόλις έλαβε την πρόσκληση ότι θα προσέλθει. Κατά την έναρξη και τη διάρκεια της εκδήλωσης, ωστόσο, δεν ήταν παρών. Εν συνεχεία έγινε τηλεφωνική επικοινωνία από το γραφείο Τύπου του ΕΔΟΕΑΠ τόσο με συνεργάτιδα του, όσο και με τον ίδιο. Ακολούθησε η αποστολή γραπτού μηνύματός του προς τον ΕΔΟΕΑΠ, στο οποίο μάλιστα εξηγούσε: «Λυπάμαι ειλικρινά που τελευταία στιγμή λόγω ενός έκτακτου γεγονότος δεν μπόρεσα να παρευρεθώ».

Οι δηλώσεις του περιλήφθηκαν στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Οργανισμός για την κοπή της πίτας. 

Όλα τα άλλα εντάσσονται στη διαστρέβλωση της αλήθειας που συνειδητά υπηρετούν τα δύο συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.

 

Σταύρος Καπάκος

Πρόεδρος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

 

Από το Blogger.