Ένα μάτσο υπερπλούσιων ανθρώπων δίνουν 10 εκατομμύρια δολάρια, για να πατήσουν στο κόκκινο χαλί...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Σε μερικές ώρες, αρχίζει η τελετή απονομής των Οσκαρ...

Ένα μάτσο υπερπλούσιων ανθρώπων-δίνουν 10 εκατομμύρια δολάρια, για να πατήσουν στο κόκκινο χαλί- που προσποιείται τον απλό, καθημερινό άνθρωπο με τα βάσανα και τις αγωνίες του, που μιμείται τους αφανείς ήρωες, σε ηρωϊκές πράξεις, ή τους αδικημένους, για τις σεξουαλικές, φυλετικές, κοινωνικές και πολιτικές, προτιμήσεις τους, θα μαζευτεί, για να κερδίσει περισσότερο χρήμα.
Μεταξύ των υποψηφίων, για το καλύτερο ντοκιμαντέρ, είναι και το "Για την Σάμα", που αναφέρεται, στην Συρία και στο Χαλέπι, κατά την διάρκεια της μισθοφορικής εξέγερσης, εναντίον του Ασσαντ.
Πήρε το βραβείο "Μπάφτα" και πολλά άλλα βραβεία.
Σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια η Γουάντ Αλ Κατεάμπ (Waad al Kateab), δημοσιογράφος, σύζυγος του Χαμζά αλ Κατεάμπ.
Ποιος είναι ο σύζυγος;
Φίλος του Μααρούφ Αμπού Μπάκρ. διαβόητο μέλος της τζιχαντιστικής ομάδας Νουρ αλ Ντιν, που αποκεφάλισε ένα 12χρονο παιδί, ως "πράκτορα του Ασσαντ" και το βίντεο του αποκεφαλισμού παίζει ελεύθερα σε όλα τα δίκτυα.
Η οργάνωση αυτή απήγαγε και 4 Χριστιανούς ιερείς, που έκτοτε αγνοείται η "τύχη" τους.
Η οικογένεια της βραβευμένης Γουάντ, ζει τώρα στην Αγγλία, ως αγαπημένη υπάκουη πρόσφυγας των φονιάδων της χώρας της.
Καμία έκπληξη, μετά την Οσκαρική βράβευση και του ντοκιμαντέρ, για τα τζιχαντιστικά "Λευκά Κράνη"!


* Σημείωση  Νίκου Κλειτσίκα... για να μην ξεχνάμε!
Σ' ευχαριστούμε Ιωάννα... γιατί «Η θύμηση του παρελθόντος μπορεί να είναι η απαρχή επικίνδυνων διαισθητικών γνώσεων και η παγιωμένη κοινωνία δείχνει να φοβάται τα ανατρεπτικά περιεχόμενα της μνήμης» Χέρμπερτ Μαρκούζε (1898 – 1979).
Ιούλης 2016... ζώντας τη "μοναξιά" και τη στοχοποίηση από ΟΛΟ το εγχώριο πολιτικό σύστημα κι ειδικότερα της "επαναστατικής" εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς" του Σόρος και σια, που διαδήλωνε εναντίον των βομβαρδισμών Ρώσων και του "δικτάτορα" Άσαντ στο Χαλέπι -το σύγχρονο Στάλινγκραντ...

Μαχητής της Παλαιστινιακής "Ταξιαρχίας Ιερουσαλήμ" στη Συρία...
Μαζί με τους Μαχητές του Αραβικού στρατού της Συρίας, αυτών της Χεζμπολάχ... συνεχίζουν και σήμερα για την πλήρη απελευθέρωση της γης των Σελευκιδών...
Οι Παλαιστίνιοι γνωρίζουν πολύ καλά... αν πέσει η Συρία... τελείωσε η Παλαιστίνη!


Ιούλης 2016... Το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος...
Δήλωση της Παλαιστινιακής "Ταξιαρχίας Ιερουσαλήμ" (Liwa al-Quds) στο Χαλέπι της Συρίας, για τον αποκεφαλισμό του 10χρονου Παλαιστίνιου από τους "μετριοπαθείς" φονιάδες, τους λακέδες των ιμπεριαλιστών της "πολιτισμένης" δύσης, των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού" που αναγνωρίζει η "πολιτισμένη" δύση ΚΑΙ η επίσημη Ελλάδα ως εκπρόσωπο του λαού της Συρίας:
«Εμείς, η Ταξιαρχία Al Quds στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων... Αυτών που θέλησαν να δείξουν την ανδρεία τους σφαγιάζοντας ένα παιδί στην πιο τρυφερή του ηλικία... Αυτών των υπανθρώπων που τους αποκαλούν μετριοπαθείς... Η ηγεσία της "Ταξιαρχίας της Ιερουσαλήμ"... θα αποδώσει το θείο δίκιο. Πήραμε όρκο η εκδίκηση έφθασε!»
Ο μικρός Παλαιστίνιος δολοφονήθηκε με αποκεφαλισμό από τα ανθρωπόμορφα κτήνη... Στο Πάνθεον των Μαρτύρων της Λευτεριάς... Σήμερα: Το Χαλέπι έχει δυο πράσινα μάτια, όπως τα δύο αστέρια της Συριακής σημαίας!


22 Απρίλη 2013... Δύο Επίσκοποι θύματα απαγωγής στην αρχαία Βέροια -σημερινό Χαλέπι- από τους "μετριοπαθείς" αντάρτες για να πέσει το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ", από τους Νατοϊκούς φονιάδες αποκεφαλιστές, τους τρομοκράτες που ακόμη και σήμερα υποστηρίζει η "πολιτισμένη" δύση...
Όταν οι ηγεσίες των εκκλησιών γίνονται υπηρέτες των ιμπεριαλιστών! [Βλέπε σε: Βαρθολομαίε, Ιερώνυμε, Μπεργκόλιο που βρίσκεστε; Γιατί σιωπάτε;].
Μέχρι σήμερα... μετά από επτά (7) χρόνια... ούτε μια υποκριτική επιστολή συμπαράστασης από τον κύριο Αρχοντώνη (Βαρθολομαίος) και τον κύριο Λιάπη (Ιερώνυμος)...
Όταν πρόκειται για τα κονδύλια που αφορούν τους μετανάστες είναι στην πρώτη γραμμή. Άλλωστε μας λένε πως υπηρετούν το Χριστό, τη "φιλανθρωπία" και προσφέρουν ελεημοσύνη με τα δικά μας χρήματα... τη διαχείριση κονδυλίων που επιβαρύνουν όλους τους φορολογούμενους Ευρωπαίους πολίτες.
Στόχος τους να υποταχθεί στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ το αυτοκέφαλο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο της Μεγάλης Θεουπόλεως Αντιοχείας, Συρίας, Αραβίας, Κιλικίας, Ιβηρίας τε και Μεσοποταμίας και πάσης Ανατολής... [Βλέπε σε: Γιορτάζει η Ορθοδοξία που δεν υποτάχθηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ!].

Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία): "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!
Για την Ελλάδα, τι τιμή έχει;

Το Πατριαρχείο που φυλάει Θερμοπύλες στην Αδούλωτη κι Αδέσποτη Δαμασκό -δεν υπέκυψε στις πιέσεις και τις προσκλήσεις "φιλίας" του Ερντογάν να μεταφέρει την έδρα από τη Δαμασκό στην κατεχόμενη από την Τουρκία ιστορική έδρα της Αντιοχείας-, γνωστό ως Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας και με πλήρη εκκλησιαστική ονομασία "Πατριαρχείο της Μεγάλης Θεουπόλεως Αντιοχείας, Συρίας, Αραβίας, Κιλικίας, Ιβηρίας, Μεσοποταμίας και πάσης Ανατολής", 3ο τρίτο τη τάξει στην Ορθοδοξία μετά από αυτό υπό ομηρεία της Κωνσταντινούπολης κι εκείνο της Αλεξανδρείας... [Βλέπε σε: Εκεί κτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού & του "ΟΧΙ"... Ακούνε οι εθνοκτόνοι των Αθηνών;].

«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να...
λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini
Πως να ξεχάσουμε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις που εγκαθίδρυσε το 4ο Ράιχ κι όλους του υπουργούς των Εξωτερικών που πήραν ενεργά μέρος στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας;
17 Μάη 2019: Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
20 Ιούλη 2017: Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!
29 Μάη 2016: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία
11 Δεκέμβρη 2016: ...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!
28 Ιούλη 2014: Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας
Αυτοί, οι Φενταγίν της Παλαιστινιακής Επανάστασης στη μαρτυρική Συρία, στην πατρίδα των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα εξοντώσουν τους μισθοφόρους φονιάδες, τους λακέδες των ιμπεριαλιστών και θα λευτερώσουν την Ιερουσαλήμ και την Παλαιστίνη:




via Press24.gr https://ift.tt/2vgXD5d
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη