Χωρίς τίτλο

Ανακοίνωση μη υποψηφιότητας - απολογισμός δράσης - ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας 2016-2020.
Σεβόμενος την εσωκομματική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη και αφότου ολοκληρώθηκε η υποβολή των υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη νέων Νομαρχιακών Επιτροπών και τοπικών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, στις επικείμενες εκλογές. Οι δυο συνεχόμενες θητείες μου πέρα από το ότι αποτέλεσαν τυπικό «εμπόδιο» βάσει της εγκυκλίου των εκλογών αφού δεν προβλέπεται τρίτη θητεία, πρωτίστως, αισθάνομαι ότι ολοκλήρωσα τον ''κύκλο'' μου στην Νομαρχιακή μας οργάνωση. Πιστεύω ακράδαντα ότι η ανανέωση είναι βασικό συστατικό στις πολιτικές οργανώσεις και ειδικά στις πολιτικές νεολαίες. Οφείλουμε, όχι μόνο να σκεφτόμαστε ως νέοι αλλά και να λειτουργούμε έτσι στην πράξη.
Ως ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, αισθανόμαστε πλήρως δικαιωμένοι αφού ήμασταν από τους βασικούς συντελεστές στην αύξηση των εκλογικών ποσοστών της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Βοιωτία, ευτυχώντας να δούμε Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, αυτοδύναμη Κυβέρνηση.
Η ΟΝΝΕΔ στην Βοιωτία, πρωτοστάτησε σε όλες τις εκλογικές μάχες καθώς και οργανωτικά στις εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας. Κυρίως όμως, με τις δράσεις, παρεμβάσεις και τις καμπάνιες της, πρωτοστάτησε για τη νέα γενιά εκφράζοντας παράλληλα, νεανικό, πολιτικό λόγο ενώ η πραγματική επιβράβευση είναι ότι ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δείχνοντας έτσι εμπράκτως, την αποδοχή μας στις νέες και στους νέους του νομού μας. Οι δράσεις, οι εκδηλώσεις που διοργανώσαμε, έπειτα από πολλά χρόνια, και η εν γένει παρουσία μας, αποτελούν σπουδαία παρακαταθήκη για αυτούς που παραλαμβάνουν την σκυτάλη, πολλοί από τους οποίους μάλιστα ασχολούνται για πρώτη φορά.
Είμαστε περήφανοι που κρατήσαμε την οργάνωση ''όρθια'', με διαφανείς διαδικασίες, ανοικτή για όλους και κυρίως ζωντανή τα δύσκολα χρόνια του λαϊκισμού της αριστεράς που ήταν στην εξουσία αλλά και του μεγάλου στοιχήματος της ιστορικής Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ. Νιώθουμε επίσης ικανοποιημένοι, επειδή κάποιοι ανώνυμοι αλλά και επώνυμοι μας πολέμησαν λυσσαλέα για τις ιδέες και την δράση μας. Σημαίνει ότι κάτι κάναμε σωστά και αυτό είναι εξαιρετικά επαινετικό.
Κλείνοντας λοιπόν ο κύκλος μου, ως Πρόεδρος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, εξέρχομαι εξαιρετικά αισιόδοξος για το μέλλον της οργάνωσης αλλά και της εκπροσώπησης των νέων στον νομό μας αφού η συνέχεια θα είναι εξίσου δυναμική. Το κυριότερο όμως είναι, ότι βγαίνω όπως ξεκίνησα. Χωρίς «καθοδηγητές», ιδιοτελείς σκοπούς και επιδιώξεις αυτοπροβολής αλλά με το σημαντικότερο: με εξαιρετικούς, πραγματικούς νέους φίλους και ανθρώπους που γνώρισα από κάθε γωνιά της Βοιωτίας και πραγματικά άξιζε τον κόπο. Αποχωρώ περήφανος που έμεινα όπως ξεκίνησα, με ιδέες και όνειρα, για το ότι ασκώ και ζω από το επάγγελμα μου και δεν επέτρεψα επ' ουδενί σε κακές νοοτροπίες της ενασχόλησης με την πολιτική να με αλλάξουν ως άνθρωπο.
Σε προσωπικό επίπεδο, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη της οργάνωσης που με τίμησαν με την ψήφο και την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία τους Προέδρους της ΟΝΝΕΔ τον Κώστα Δέρβο και τον Παύλος Μαρινάκης , τους Υπευθύνους των Επαρχιακών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ, Θάνος Κολοβός και Μένιος Κορομηλάς (Menios Koromilas) ενώ σε τοπικό επίπεδο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέα Δημοκρατία ΝΟ.Δ.Ε. ΒοιωτίαςΓιώργος Λιανός, τα στελέχη του κόμματος μας στην Βοιωτία, τους άξιους προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ σε Λιβαδειά και Θήβα, Νότη Λέτη Notis Letis και Λευτέρη Τσέλλο Lefteris Tsellos, τα απερχόμενα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου, για την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία καθώς και όλους τους νέους αλλά και παλιούς Οννεδίτες για όσα μπορέσαμε και κάναμε πράξη όλα αυτά τα χρόνια.
Η ΟΝΝΕΔ, στελεχωμένη με άξιους συνεχιστές την επομένη των εκλογών, θα συνεχίσει να δίνει και στην Βοιωτία την μάχη των φιλελεύθερων και πατριωτικών μας ιδεών, για μια αλληλέγγυα και δημοκρατική κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για τους νέους και τις νέες.
Μια φορά ΟΝΝΕΔ, για πάντα ΟΝΝΕΔ.
Με εκτίμηση,
Θοδωρής Καλοπήτας
Απερχόμενος Πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/3b6EiUT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη