Χωρίς Πιτίνο το All Star Game

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν πρώτος στη ψηφοφορία των τεχνικών και οι φίλοι του μπάσκετ περίμεναν να τον δουν στην Κρήτη στο All Star Game.

Ωστόσο, λόγω σοβαρών οικογενειακών λόγων, ο Αμερικανός Hall of Famer θα πρέπει να επιστρέψει για λίγες μέρες στην πατρίδα του. Έτσι, δεν θα δώσει το «παρών» στο Ηράκλειο.

Τη θέση του προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα πάρει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου.

Επίσης, ο Βασίλης Καββαδάς θα πάρει τη θέση του τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλου.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η Οργανωτική Επιτροπή του 24ου EKO All Star Game ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στις ομάδες του Κεντρικού Αγώνα Team Calathes – Team Maciulis, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (9/2, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια»:

* Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου θα αντικαταστήσει τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Μετά την αντικατάσταση του Πιτίνο και σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού για τους προπονητές, την Team Calathes θα καθοδηγήσουν οι Ηλίας Παπαθεοδώρου της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου και την Team Maciulis οι Μάκης Γιατράς του Προμηθέα, Βαγγέλης Ζιάγκος του Ρεθύμνου Cretan Kings.

* Ο Βασίλης Καββαδάς του Ηρακλή παίρνει την θέση του τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλου του Περιστερίου Winmasters στην Team Calathes».via Press24.gr https://ift.tt/2tnb42S
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.