ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΑΛΟΣ! «Ζημιογόνα» για τον Αδωνι η προστασία της πρώτης κατοικίας...

Σάλο και αντιδράσεις προκαλεί η νέα αποστροφή από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στο πλαίσιο χαιρετισμού που απηύθυνε σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου. Όπως υποστήριξε από το βήμα, δεν υπάρχει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας σε καμία προηγμένη οικονομία για να προσθέσει ότι «ούτε πρέπει να υπάρχει». Μάλιστα, πήγε ένα βήμα παραπέρα χαρακτηρίζοντας την προστασία της πρώτης κατοικίας ως «ζημιογόνα» για την οικονομία.
Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί πως το τέλος της προστασίας της πρώτης κατοικίας θα έλθει μετά τις 30 Απριλίου, όταν και λήγει η προθεσμία υποβολή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Σε αυτή τη βάση ήταν και οι πρόσφατες διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτού του τύπου η άσκηση κοινωνικής πολιτικής.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εκφράζονται φόβοι πως θα έλθει μπαράζ πλειστηριασμών και εξώσεων μετά τον Απρίλιο, όταν και απελευθερώνονται, ουσιαστικά, οι πλειστηριασμοί.
Το βίντεο από την παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη.


via Press24.gr https://ift.tt/2OpfGN8
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη