Τέλος στο θρίλερ: Προσγειώθηκε το αεροσκάφος στη Μαδρίτη – BINTEO

Τέλος έλαβε το θρίλερ με την πτήση ACA837.

Λίγα λεπτά μετά τις 20:00 το αεροσκάφος της Air Canada προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης βάζοντας τέλος στην αγωνία των 128 επιβατών.

#URGENTE | Avión de #AirCanada aterriza en el aeropuerto de Barajas después de presentar un "problema técnico", por el cual tuvo que sobrevolar por horas cerca de Madrid pic.twitter.com/xbYXZYBLbF

— El Comercio (@elcomerciocom) February 3, 2020
Αμέσως μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο οχήματα της πυροσβεστικής προσέγγισαν το αεροσκάφος, αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Το αεροσκάφος σύμφωνα με όσα ανέφερε το Antena3 σήμανε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όταν τμήματα του μηχανισμού προσγείωσης του αεροσκάφους εισήλθαν στον κινητήρα.

Το αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Barajas και είχε ως προορισμό το Τορόντο, έπρεπε να καίει καύσιμα για περίπου τρεις ώρες, προκειμένου να τα «ξεφορτωθεί» και να προχωρήσει στη διαδικασία προσγείωσης.

Ένα F-18 απογειώθηκε περίπου μία ώρα πριν το αεροσκάφος προσγειωθεί στη Μαδρίτη για να προχωρήσει σε ανάλυση της ζημιάς.via Press24.gr https://ift.tt/3bdE4eP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.