Επέτειος απελευθέρωσης με διδάγματα

Επέτειος απελευθέρωσης με διδάγματα

Η επέτειος απελευθέρωσης των Ιωαννίνων αντλεί σημαντικά διδάγματα και η Ελλάδα μπορεί να κάνει θαύματα αρκεί να αφήσει στο περιθώριο το φθόνο και τη διχόνοια. Τα παραπάνω ανέφερε ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στη δεξίωση που παρέθεσε ο κ. Καχριμάνης στο περιφερειακό μέγαρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Επίσης ο κ. Παυλόπουλος με αφορμή την τουρκική προκλητικότητα τόνισε ότι δεν υπάρχει το δίκαιο του ισχυρού αλλά η ισχύς του δικαίου.

Κάλεσε τη γειτονική χώρα να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο, χαρακτήρισε ανυπόστατο το τουρκολυβικό σύμφωνο καλώντας ταυτόχρονα την Τουρκία ότι οι Έλληνες θα είμαστε πάντα εγγυητές της εθνικής και της διεθνούς νομιμότητας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2T7bG5C
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη