εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας προς τιμήν των Εκπαιδευτικών των επαρχιών Θηβών και Αυλίδος

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στη Θήβα εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας για τους εκπαιδευτικούς των επαρχιών Θηβών και Αυλίδος.

 

Στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου του Επισκοπείου Θηβών τελέστηκε Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, πλαισιουμένου από τους ιερείς της πόλεως, με την συμμετοχή εν ενεργεία και συνταξιούχων εκπαιδευτικών των επαρχιών Θηβών και Αυλίδος. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, τόνισε ότι η Τοπική μας Εκκλησία είναι κοντά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε Χρόνια πολλά σε όλους και καλή δύναμη στο έργο τους.

 

Στη συνέχεια στο παρακείμενο Πνευματικό Κέντρο του Ναού πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Ελλογιμώτατο κ. Βασίλειο Γαϊτάνη, Αναπλ. Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. με θέμα: «Ο πόνος της Ορθοδοξίας και οι Τρεις Ιεράρχες στον σύγχρονο κόσμο». Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Ελλογιμώτατο κ. Βασίλειο Γαϊτάνη, για την αποδοχή της πρόσκλησης να μιλήσει στους εκπαιδευτικούς της επαρχίας μας και για την ωραία και εμπεριστατωμένη ομιλία του.

 

Στη συνέχεια προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους τους παρισταμένους.






via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/37WrEpn
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη