Νίκος Οικονομόπουλος: Πόλεμος ανακοινώσεων μετά την αποχώρησή του από το νυχτερινό κέντρο

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ των εργαζομένων του Κέντρου Αθηνών με τους συνεργάτες του Νίκου Οικονομόπουλου, με αφορμή την αποχώρηση του δημοφιλούς καλλιτέχνη από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε το τελευταίο διάστημα.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, με μία ανακοίνωσή τους επιτίθενται στον Νίκο Οικονομόπουλο γιατί με την αποχώρησή του έμειναν ξεκρέμαστοι οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. «Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία», έγραψαν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι.
Ωστόσο, με ανάρτησή τους οι στενοί συνεργάτες του Νίκου Οικονομόπουλου, έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό του δημοφιλούς καλλιτέχνη.
«Δουλεύουμε με τον Νίκο Οικονομόπουλο εδώ και 14 χρόνια και για εμάς είναι ο «Νίκος» γιατί μας έκανε με τη στάση του, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του όλα αυτά τα χρόνια να τον αισθανόμαστε δικό μας άνθρωπο. Εκτός από άψογος καλλιτέχνης, έδωσε και σε εμάς τη χαρά να δουλεύουμε σε πάντα γεμάτα μαγαζιά και κάθε βράδυ να μοιραζόμαστε την επιτυχία του. Πάντα σωστός, πάντα δοτικός και πάντα δίκαιος, χαρακτηριστικά εξίσου σημαντικά με το ταλέντο του, γι' αυτό και σεβόμαστε την απόφασή του και λυπούμαστε για τα ψέματα που ειπώθηκαν, αλλά είμαστε δίπλα του, όπως ήταν και είναι και εκείνος δίπλα σε εμάς εδώ και χρόνια. Είσαι δυνατός και οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς. Νίκο σε αγαπάμε! Η ομάδα σου» αναφέρουν χαρακτηριστικά.



via Press24.gr https://ift.tt/2GSKIcl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη