Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικού

Ένας άνδρας μαχαίρωσε αστυνομικό στο χέρι και δέχθηκε πυρά στην πόλη Ντιεζ στην περιφέρεια Μοσέλ, που βρίσκεται στα ανατολικά της Γαλλίας στα σύνορα με τη Γερμανία και το Λουξεμβούργο.

Ο αστυνομικός έριξε δακρυγόνο στον άνδρα προτού πυροβολήσει δύο φορές εναντίον του. Ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι τραυματίστηκε στην κοιλιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί η σοβαρότητα του τραύματός του.

"Υπήρξαν πυροβολισμοί από την πλευρά αστυνομικού στην Ντιέζ εναντίον άνδρα που μου είπαν ότι κρατούσε μαχαίρι" είπε ο εισαγγελέας Κριστιάν Μερκουρί στο δικαστήριο.

Η εθνική χωροφυλακή είπε στο AFP: "Ένας άνδρας με πολιτικά ρούχα που κρατούσε μαχαίρι μαχαίρωσε έναν χωροφύλακα στην Ντιεζ". Προκαταρκτική εξέταση θα καθορίσει αν πρόκειται για υπόθεση "κοινού δικαίου" ή για τρομοκρατική ενέργεια, επεσήμανε στην ανακοίνωσή της η χωροφυλακή. Οι συνθήκες του περιστατικού και το κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.

via Press24.gr https://ift.tt/2Um5wRp

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη