Ενημερώστε τον αριθμό κινητού σας στο Facebook

 
  Αγαπητέ/ή Καλύτερη,   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αριθμός κινητού σας 697 070 1079 καταχωρίστηκε και επαληθεύτηκε από άλλο άτομο στο Facebook στις Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:42 π.μ. (UTC+02). Ο αριθμός αυτός σχετίζεται ακόμα με το λογαριασμό σας, οπότε όποιος άλλος τον χρησιμοποιεί θα μπορεί ενδεχομένως να δει τις ειδοποιήσεις SMS που σας στέλνονται. Αν θέλετε να συνεχίσει αυτός ο αριθμός κινητού να είναι αντιστοιχισμένος στο λογαριασμό σας, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Αν δεν χρησιμοποιείτε πια αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου, ενημερώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή αφαιρέστε τον αριθμό από το λογαριασμό σας.     Ενημέρωση αριθμού κινητού       Ευχαριστούμε, Η ομάδα του Facebook  
   
 
   Ενημέρωση λογαριασμού
 
   
   
 
   
Ο αριθμός του κινητού σας είναι ακόμα 697 070 1079;
 
   
   
 
Αγαπητέ Καλύτερη,
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αριθμός κινητού σας 697 070 1079 καταχωρίστηκε και επαληθεύτηκε από άλλο άτομο στο Facebook στις Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:42 π.μ. (UTC+02).

Ο αριθμός αυτός σχετίζεται ακόμα με το λογαριασμό σας, οπότε όποιος άλλος τον χρησιμοποιεί θα μπορεί ενδεχομένως να δει τις ειδοποιήσεις SMS που σας στέλνονται.

Αν θέλετε να συνεχίσει αυτός ο αριθμός κινητού να είναι αντιστοιχισμένος στο λογαριασμό σας, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο.

Αν δεν χρησιμοποιείτε πια αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου, ενημερώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή αφαιρέστε τον αριθμό από το λογαριασμό σας.

 
 
Ενημέρωση αριθμού κινητού
 
 
 
Ευχαριστούμε,
Η ομάδα του Facebook
 
   
   
 
Μετά από αίτημά σας, το μήνυμα στάλθηκε στη διεύθυνση kaliterilamia@gmail.com.
Facebook Ireland Ltd., Attention: Community Operations, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland
   
   
Για την προστασία του λογαριασμού σας, μην προωθήσετε αυτό το email. Μάθετε περισσότερα.
   
 
Από το Blogger.