Ενημερώστε τον αριθμό κινητού σας στο Facebook

 
  Αγαπητέ/ή Καλύτερη,   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αριθμός κινητού σας 697 070 1079 καταχωρίστηκε και επαληθεύτηκε από άλλο άτομο στο Facebook στις Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:42 π.μ. (UTC+02). Ο αριθμός αυτός σχετίζεται ακόμα με το λογαριασμό σας, οπότε όποιος άλλος τον χρησιμοποιεί θα μπορεί ενδεχομένως να δει τις ειδοποιήσεις SMS που σας στέλνονται. Αν θέλετε να συνεχίσει αυτός ο αριθμός κινητού να είναι αντιστοιχισμένος στο λογαριασμό σας, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Αν δεν χρησιμοποιείτε πια αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου, ενημερώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή αφαιρέστε τον αριθμό από το λογαριασμό σας.     Ενημέρωση αριθμού κινητού       Ευχαριστούμε, Η ομάδα του Facebook  
   
 
   Ενημέρωση λογαριασμού
 
   
   
 
   
Ο αριθμός του κινητού σας είναι ακόμα 697 070 1079;
 
   
   
 
Αγαπητέ Καλύτερη,
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αριθμός κινητού σας 697 070 1079 καταχωρίστηκε και επαληθεύτηκε από άλλο άτομο στο Facebook στις Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:42 π.μ. (UTC+02).

Ο αριθμός αυτός σχετίζεται ακόμα με το λογαριασμό σας, οπότε όποιος άλλος τον χρησιμοποιεί θα μπορεί ενδεχομένως να δει τις ειδοποιήσεις SMS που σας στέλνονται.

Αν θέλετε να συνεχίσει αυτός ο αριθμός κινητού να είναι αντιστοιχισμένος στο λογαριασμό σας, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο.

Αν δεν χρησιμοποιείτε πια αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου, ενημερώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή αφαιρέστε τον αριθμό από το λογαριασμό σας.

 
 
Ενημέρωση αριθμού κινητού
 
 
 
Ευχαριστούμε,
Η ομάδα του Facebook
 
   
   
 
Μετά από αίτημά σας, το μήνυμα στάλθηκε στη διεύθυνση kaliterilamia@gmail.com.
Facebook Ireland Ltd., Attention: Community Operations, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland
   
   
Για την προστασία του λογαριασμού σας, μην προωθήσετε αυτό το email. Μάθετε περισσότερα.
   
 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη