α να με κόψει κομμάτια” λέει ο κατηγορούμενος

Ο 41χρονος που κατηγορείται ότι μέσα στο φανοποιείο του πυροβόλησε και σκότωσε τον 40χρονο γείτονά του στο Νέο Σούλι της Πάτρας έλυσε τη σιωπή του.

"Αυτό που έζησα ήταν ένα θρίλερ. Να με απειλεί με κλαδευτήρι και με καραμπίνα. Εκείνο το βράδυ ήρθε στο μαγαζί με το κλαδευτήρι να με κόψει να με κάνει κομμάτια. Μου είπε αν δεν φύγεις σε τρία λεπτά θα σου κόψω τα πόδια και θα σε κάνω κομματάκια, θα σε σκοτώσω. 'Τι κάνεις θα με σκοτώσεις;' του λέω. Μου λέει ναι θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένειά σου. Και του λέω φύγε γιατί έχω όπλο. Βγάζω το όπλο μήπως και φύγει. Μόλις είδε το όπλο αυτός αγρίεψε, έγινε ένα άγριο θηρίο. Η γυναίκα μου βλέπει live μέσω καμερών ότι πάει να με σκοτώσει", υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

"Εγώ δεν είμαι φονιάς. Εκείνο το βράδυ θα με σκότωνε με τελετουργικό τρόπο γιατί σήμερα αρχίζουν και ανοίγουν στόματα. Ο άνθρωπος αυτός έχει μπλέξει με σατανισμό. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ζω", πρόσθεσε ο 41χρονος.

Δείτε το βίντεο από το STAR:



via Press24.gr https://ift.tt/2UJIvrI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη