Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποια ερωτική σκηνή την έφερε σε δύσκολη θέση - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή DOT με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε καλεσμένη η Ντορέττα Παπαδημητρίου το μεσημέρι της Κυριακής.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις διάφορες ερωτικές σκηνές που έχει γυρίσει κατά καιρούς και αποκάλυψε πως σε μία από αυτές είχε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.

«Δεν ήταν πολύ επαγγελματίας ο συνάδελφος. Έκανε παραπάνω πράγματα από όσα έλεγε το σενάριο. Είχα σταματήσει φυσικά το γύρισμα και είχα κάνει θέμα. Όταν λέω ερωτική σκηνή, μη φανταστείτε τίποτα τολμηρό, ήταν μια τρυφερή σκηνή σε μια δουλειά. Ο συνάδελφος έκανε περισσότερα από όσα έπρεπε. Σταματάς εκείνη την ώρα το γύρισμα κατευθείαν και κάνεις χαμό! Εκεί, ναι, ήταν μια φορά που είχα χάσει την ψυχραιμία μου. Έπρεπε να συνεχίσουμε αλλά, εφόσον έγινε ένα ξεκαθάρισμα, έκανε ο καθένας τη δουλειά του έτσι όπως έπρεπε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/37SwbZT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη