ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙ:

Επιστολή ανανγώστη 

ΔΥΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ!!!

Μετά τις τοποθετήσεις των μειοψηφούντων συμβούλων στο τελευταίο Δ.Σ.(του κ Φλωράκη και της κ Μπεζάτη) και συγκεκριμένα ότι είναι ακριβό το κόστος των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου μας σε σχέση με όμορους δήμους (πχ Λοκρών), μπήκα στον πειρασμό να ανατρέξω στο διαύγεια και να συγκρίνω αναλυτικά το κόστος των υπηρεσιών καθαριότητας των Δήμων Λοκρών και Αμφίκλειας- Ελάτειας με το κόστος της καθαριότητας στο Δήμο μας.

Μετά το υπερβολικό ποσό της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας 470000 ευρώ για το Δήμο Καμένων Βούρλων 450000 ευρώ για το Δήμο Λοκρών. Ποσά που χρήζουν διερεύνησης.

Δυσανάλογες και οι δαπάνες συλλογής και μεταφοράς ανακυκλώσιμων υλικών μέσω του ΦΟΔΣΑ.
Δήμος Λοκρών 60000 ετησίως
Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας 63000 ετησίως
Δήμος Καμένων Βούρλων 112000 ετησίως

Επικοινώνησα με τον υπεύθυνο του ΦΟΔΣΑ και μου εξήγησε ότι στο Δήμο μας εκτός των υπηρεσιών συλλογής των ανακυκλώσιμων (απορριμματοφόρο, οδηγός και δυο εργάτες συνοδοί του απορριμματοφόρου) ο ΦΟΔΣΑ θα παρέχει επί πλέον στο Δήμο μας και δυο εργάτες καθαριότητας (ένας εργάτης και ένας επόπτης) η αμοιβή των οποίων επιβαρύνεται με εργολαβικό όφελος, με την προμήθεια του φορέα, συν ΦΠΑ 24% σύνολο 62000 ευρώ.

Όταν με πρόσληψη απ ευθείας από τον Δήμο ο κάθε εργάτης κοστίζει μαζί με την ασφάλεια του περίπου 17000 το χρόνο, ρωτάω τον κ αντιδήμαρχο οικονομικών…
1 Στην προσωπική σας επαγγελματική δραστηριότητα προσλαμβάνετε εργάτες μέσω εργολάβου;;;
2.Στέρεψε ο τόπος από εργάτες καθαριότητας;;;
Εάν δεν μπορείτε να προσλάβετε δύο εργάτες παραιτηθείτε, περισσότερο καλό θα κάνει η παραίτηση σας από την παρουσία σας.

via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/2tIKvFH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη