Ο καυγάς για τις εντυπώσεις.

Επιστολή ανανγνώστη

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που έγινε στα Καμένα Βούρλα, είδαμε την ενοποίηση των παρατάξεων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και τις υποτιθέμενες αντιμαχόμενες απόψεις να μην έχουν καμία διαφορά, γιατί στηρίζονται στην ίδια οικονομία και τον ίδιο προγραμματισμό.

Δεν προτείνεται τίποτα το διαφορετικό από τις μεγαλύτερες παρατάξεις, εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης. Οι πηγές άντλησης πόρων, όπως πάντα είναι «οι ίδιοι πόροι», δηλαδή οι δημότες. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα ασκήσουν καλύτερα την ίδια πολιτική, δοκιμασμένη στο παρελθόν, με το ίδιο αποτέλεσμα, την φοροληστεία των δημοτών. Αυτό που βλέπουμε είναι ένας κεντρικός σχεδιασμός συνεργασιών με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη εκλογή και άξονα τον υπουργό οικονομικών της ΝΔ για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ λόγω της απλής αναλογικής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης, κινείται δημιουργώντας το νέο δίπολο, καθώς οι νόμοι που ψήφισε άνοιξαν το δρόμο για να τους συμπληρώσει η ΝΔ. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και μάλιστα σε επίπεδο πολύ χαμηλό, δεν ωφελούν σε τίποτα τους δημότες, είναι μόνο ο φερεντζές για να κρύψουν την επί της ουσίας συμφωνία τους. Π.χ. για τα ιαματικά και η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν τους σωτήρες επενδυτές.

Όσες φορές και να ανακοπεί ο προϋπολογισμός, άλλες τόσες θα διορθωθεί, μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις. Άλλωστε, το Δημοτικό Συμβούλιο έχει συμβουλευτικό ρόλο μόνο και όλα τα αποφασίζει η Οικονομική Επιτροπή.

Γιάννης Φραγκούλης

via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/39mdazk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη