Αντώνης Κανάκης: “Σπάει” τη σιωπή του μετά τη ρήξη με τον ΣΚΑΪ

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο "διαζύγιο" με τον ΣΚΑΪ και στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και ερωτηθείς για το τι του άφησε όλη αυτή η περιπέτεια με τον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης απάντησε: "Την απόλυτη επιβεβαίωση ότι, όσο και αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, πάντα θα εμφανίζονται άνθρωποι στη ζωή σου το ποιόν των οποίων θα σου θυμίζει ότι δεν έχεις δει τίποτε ακόμη".

Στο ερώτημα για το εάν προβληθεί τηλεοπτικά φέτος το Ράδιο Αρβύλα απάντησε: "Αν και είμαστε πανέτοιμοι να βγούμε στον αέρα από τον Οκτώβριο που μας πέρασε, αυτή τη στιγμή, με όλα αυτά τα γεγονότα νωπά, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω στην ερώτηση αυτή. Είναι πολύ νωρίς και συγχρόνως βρισκόμαστε σε ένα οριακό χρονικό σημείο για την τρέχουσα σεζόν. Από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις και τίποτα δεν αποκλείεται. Όμως, επειδή αυτό που κυρίως πάντα μας ενδιαφέρει είναι η επικοινωνία με τον κόσμο και το μοίρασμα της δουλειάς μας μαζί τους, αυτή την επικοινωνία θα τη φροντίσουμε με τις διαδικτυακές μας εκπομπές, όπου για μας είναι ένας καινούργιος και πολύ ενδιαφέρων κόσμος, από τον οποίο έχουμε ήδη εισπράξει ιδιαίτερα έντονο το πόσο πολύ και πόσο αποτελεσματικά η τηλεόραση του σήμερα έχει καταφέρει να απαξιώσει τον εαυτό της".

Ο Αντώνης Κανάκης απαντώντας στο ερώτημα εάν σκέφτηκε ποτέ να κάνει κάτι άλλο εκτός από σάτιρα είπε: "Το 'Βινύλιο', το οποίο αγαπώ τόσο πολύ και αγάπησε και εκτίμησε ο κόσμος εξίσου, ακόμα δεν ξεκίνησε καλά-καλά. Έχει πολύ δρόμο μπροστά του και πολύ ωραία πράγματα να δείξει. Οπότε αυτό θέλω να κάνω, παράλληλα βέβαια με το 'Ράδιο Αρβύλα'. Σκέψεις και ιδέες πάντα έχω και πολλές από αυτές μπορεί να πραγματοποιηθούν τηλεοπτικά κάποια στιγμή, αλλά τα περισσότερα που αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω και να δημιουργήσω δεν έχουν σχέση με την τηλεόραση, αλλά κυρίως με τη μουσική και κάποια στιγμή με τον κινηματογράφο".



via Press24.gr https://ift.tt/38ewChg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη