Κόμπι Μπράιαντ: Συγκλονίζουν οι νέες εικόνες από την συντριβή του ελικοπτέρου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες συγκλονιστικές εικόνες από τη συντριβή του ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, και άλλα επτά άτομα έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας στις Μεταφορές (NTSB).

Η αρχική έρευνα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών για την συντριβή του ελικοπτέρου, όπου έχασε τη ζωή του ο θρύλος του ΝΒΑ, δεν έδειξε εξωτερικές ενδείξεις βλάβης του κινητήρα. Σύμφωνα με την έκθεση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών σχετικά με τα προκαταρκτικά ευρήματα για την πτώση του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου φαίνεται ότι ο κινητήρας λειτουργούσε την μοιραία στιγμή λόγω ενός κομμένου δέντρου στο σημείο της συντριβής.

Οι ερευνητές ανέφεραν ότι ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε κατά τη συντριβή και πως οι περισσότερες συσκευές εκτοπίστηκαν. Στην έκθεση σημειώνεται ότι η τελευταία μετάδοση του πιλότου ήταν για να ενημερώσει τον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας ότι προσπαθεί να ανέβει στα 4.000 πόδια για να ξεπεράσει το παχύ στρώμα ομίχλης.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: NTSB

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ABC News



via Press24.gr https://ift.tt/2H6fZJ2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη