Φωταγώγηση Παλαιού Δημαρχείου Θήβας στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά του καρκίνου

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Παράρτημα Θήβας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, υποστηρίζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου 2020) και θέλοντας να μεταδώσουν το μήνυμα της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπευτικής αντιμετώπισης του καρκίνου, μερίμνησαν για τη φωταγώγηση του παλαιού Δημαρχείου Θήβας (Δράκειο Μέγαρο), που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης των Θηβών, στην οδό Πινδάρου, με τα χρώματα της εκστρατείας (πορτοκαλί, μπλε)

 

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 4 Φεβρουαρίου.

 

Σκοπός της είναι να δώσει έμφαση στη διαπίστωση ότι μεγάλο μέρος των περιστατικών καρκίνου μπορούν να αποφευχθούν μέσω της πρόληψης, και ότι επίσης μεγάλο μέρος των θανάτων από καρκίνο μπορούν να αποφευχθούν μέσω της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπευτικής αντιμετώπισης. Αποτελεί, δε, μοναδική πρωτοβουλία βάσει της οποίας όλος ο κόσμος μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις του για την καταπολέμηση της παγκόσμιας επιδημίας του καρκίνου.






via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2uitoe7
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη