Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου,

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ήρθαν κοντά το Φεβρουάριο του 2019. Ο σφοδρός έρωτάς τους έκανε τη σχέση τους να «δέσει» πολύ νωρίς και παρά τη συστολή που τους διακρίνει σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή, γρήγορα τους είδαμε να ποζάρουν μαζί λάμποντας από ευτυχία.

Η ευτυχία τους έρχεται να θεριέψει αφού σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Realnews» περιμένουν το πρώτο τους παιδί με χαρά και ανυπομονησία. Μάλιστα, η περιζήτητη Λένα, αν και είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ματωμένος γάμος», που πρόκειται να δούμε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη, όμως στη συνέχεια ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος με την Ευγενία Δημητροπούλου να παίρνει τον ρόλο της «Νύφης».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο έργο «Προσωπική Συμφωνία» στο «Από Μηχανής Θέατρο», εκφράστηκε πολύ ανοιχτά για την αγαπημένη του, όταν στις αρχές του χρόνου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ με φωτογραφίες τους μαζί με ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη:

«Τέτοια ώρα πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να σ΄ εύρω. Φανερώθηκες μέσα από ένα τίποτε-θυμάσαι; δεν μπορούσα να εξηγήσω από πού βγήκες. Ένας χρόνος και τι μαρτύριο. Σε θέλω. Ας ήσουν εδώ, ας παρουσιαζόσουν όπως εκείνη την αυγή κι ας με κάρφωναν έπειτα με τα εφτά καρφιά πάνω στα σανίδια του παραθύρου που είναι μπροστά μου..»



via Press24.gr https://ift.tt/31LuV8H
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη