Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έδωσε τα χέρια με το Open - Πότε επιστρέφει η νέα εκδοχή του "Πάμε Πακέτο"

Οριστικά στο Open εντάσσεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του σταθμού και μπήκε ήδη σε φάση προετοιμασίας για την τηλεοπτική της επιστροφή. Η επιστροφή της θα γίνει σε δύο φάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, η νέα εκδοχή του «Πάμε Πακέτο» δεν θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα, όπως επιθυμούσαν αρχικά στο Open, καθώς κρίθηκε ότι δεν υπάρχει απαιτούμενος χρόνος για να προετοιμαστεί σωστά.

Το πιθανότερο είναι η κοινωνική εκπομπή να επιστρέψει στον αέρα στις αρχές της επόμενης σεζόν. Ο Alpha έχει κατοχυρώσει τον τίτλο «Πάμε Πακέτο», ο οποίος, ως εκ τούτου , δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιος αλλά μόνο σε παραλλαγή, ενώ θα κλειστεί και εναλλακτικό φορμάτ αντί του «The package» στο οποίο βασιζόταν η εκπομπή τα χρόνια που μεταδιδόταν στον Alpha.

Σύμφωνα με τη Real Life, η πρώτη εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Open θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου. Η παρουσιάστρια θα λάβει μέρος στο «Just the two of us» ως διαγωνιζόμενη «απέναντι» στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Έρρικα Πρεζεράκου και άλλους ερασιτέχνες τραγουδιστές.



via Press24.gr https://ift.tt/38fEsr1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη