Ενημέρωση από την ΚΕΔΗΛ - Μέχρι τις 18 Μαρτίου η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ενστάσεων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων ενημερώνει ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ενστάσεων για τη διαδικασία επιλογής συμβάσεων μίσθωσης έργου προσωπικού στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Μίσθωση διαμερισμάτων σε αιτούντες άσυλο στη Λιβαδειά – ESTIA ΙΙ»είναι έως και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020.

Σημειώνεται ότι λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί λόγω της εξάπλωσης του κρονοϊού, οι ενστάσεις θα υποβάλλονται είτε  ηλεκτρονικά στη διεύθυνση akoitsanou@livadia.gr ή ταχυδρομικώς στη Διεύθυνση του Δήμου Λεβαδέων, Σοφοκλέους 15, 32131 Λιβαδειά, Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών.  Ειδικά για την υποβολή ενστάσεων μέσω ταχυδρομείου ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία της ταχυδρομικής αποστολής.




via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/3aTnHmk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη