Η Δήμαρχος Ορχομενού ενημερώνει : Από αύριο η εξυπηρέτηση των Δημοτών μας, θα γίνεται τηλεφωνικά, διαδικτυακά (Mail) και με χρήση fax!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνδημότες μου, 
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως από  αύριο  Δευτέρα 16/3/20 και μέχρι την έκδοση νέας  απόφασης θα ανασταλεί  η υποδοχή και η αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών σε όλες τις  υπηρεσίες του Δήμου Ορχομενού.

Η εξυπηρέτηση των Δημοτών μας, θα γίνεται τηλεφωνικά, διαδικτυακά (Mail) και με χρήση fax.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και κατά την κρίση της αρμόδιας υπηρεσίας, ανάλογα με την υφή του θέματος, δύναται η δυνατότητα κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, η αυτοπρόσωπη παρουσία δημότη στην αρμόδια υπηρεσία.
Αύριο θα δοθούν μαζί με την έκδοση της απόφασης και αναλυτικές οδηγίες.

Το μέτρο αυτό έχει σκοπό να προφυλάξει και τους συμπολίτες μας αλλά και τους εργαζόμενους του Δήμου μας για να μπορέσουμε να παραμείνουμε  σε λειτουργία όλο το διάστημα της κρίσης εξυπηρετώντας τους πολίτες.
Θα ακολουθήσει αύριο και η σχετική απόφαση Δημάρχου με τις οδηγίες.

Σας ευχαριστώ.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2U9sSrO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη