ΘΗΒΑ : ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Πρόσκαιρες σποραδικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά αναμένονται την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, κυρίως στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση από το απόγευμα.

 

Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους οι οποίες στην από το πρωί στην Κρήτη θα είναι περισσότερες. Πρόσκαιρες, σποραδικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά θα σημειωθούν στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο και κυρίως στην Κρήτη. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

 

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 12, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 15, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 16, στην Κρήτη και στη Ρόδο από 8 έως 15 και στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου από 5 έως 12.

 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά στα νότια έως 8 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ.

 

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως το μεσημέρι ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/3b7dp27
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη