Ξεκινά η εθελοντική αιμοδοσία στην Π.Ε. Βοιωτίας - Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων θα χρησιμοποιείται από το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς


   Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο , προσφέρει στο μέτρο των δυνατοτήτων  της , τις υπηρεσίες της.  Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π. Ε. Β. , παραχωρείται για αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς.


Από τη  Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, η αίθουσα θα χρησιμοποιείται από το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι  Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30π.μ – 14:00μ.μ. και κάθε Τρίτη απόγευμα από τις 18:00μ.μ – 19:30μ.μ.  Εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες. Τηλέφωνα επικοινωνίας  22610 20059 και 22613 50415(τμήμα αιμοδοσίας ) και 22613 50414(τηλ γιατρών.)

 
« Καλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρουν αίμα. Προστατεύουμε όλους.

Η Ζωή είναι ανεκτίμητη και θέλουμε να τη ζήσουμε. Είμαστε ψύχραιμοι και τηρούμε τις οδηγίες του Υπουργείο Υγείας και του ΕΟΔΥ. Πειθαρχούμε στα μέτρα και μένουμε σπίτι . Πειθαρχούμε στο αυτονόητο. Σε μια αίθουσα που ως τώρα ζούσαμε χαρούμενες μουσικές στιγμές, σήμερα καλούμαστε όλοι να προσέλθουμε και να δώσουμε αίμα , το οποίο είναι πολύτιμο. Σας καλούμε  για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ , τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης» τόνισαν  στις δηλώσεις τους η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας , Φανή Παπαθωμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας 


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2QClSm5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη