Ισπανία: Σε 24 ώρες πάνω από 2000 νέα κρούσματα και 100 θάνατοι- Το «ευχαριστώ» στους γιατρούς-νοσηλευτές (video)

Ισπανία: Σε 24 ώρες πάνω από 2000 νέα κρούσματα και 100 θάνατοι- Το «ευχαριστώ» στους γιατρούς-νοσηλευτές (video)

Πάνω από 2000 νέα κρούσματα του Covid-19 καταγράφηκαν και περισσότεροι από 100 άνθρωποι πέθαναν, σε διάστημα 24 ωρών στην Ισπανία, την δεύτερη πλέον πληγείσα χώρα στην Ευρώπη μετά την Ιταλία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Την ίδια ώρα, οι Ισπανοί που ζουν σε καθεστώς καραντίνας επιβράβευσαν χθες τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους,στη μάχη κατά του κορονοϊού, το οποίο διοργανώθηκε μέσω social media.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, συνολικά 7.753 κρούσματα έχουν καταγραφεί, ενώ 288 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον νέο κορονοϊό στη χώρα που έχει τεθεί σχεδόν ολόκληρη σε καραντίνα επιχειρώντας να φρενάρει την εξάπλωση της πανδημίας.

Ο προηγούμενος απολογισμός, που δημοσιοποίησαν χθες οι αρχές, έκανε λόγο για περισσότερα από 5.700 κρούσματα και τουλάχιστον 183 νεκρούς.

Πηγή:ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2TRxJ1T
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη