Παναγιώτης Στασινός: 25η Μαρτίου 2020 - Μια ημέρα επετείου της Ελληνικής Παλιγγενεσίας που θα θυμόμαστε μάλλον για πάντα. Χωρίς εορτασμούς Μένουμε Στο Σπίτι αντιμέτωποι με τον αόρατο εχθρό της πανδημίας του κοροναϊού.


25η Μαρτίου 2020

Μια ημέρα επετείου της Ελληνικής Παλιγγενεσίας που θα θυμόμαστε μάλλον για πάντα.Χωρίς εορτασμούς Μένουμε Στο Σπίτι αντιμέτωποι με τον αόρατο εχθρό της πανδημίας του κοροναϊού.

Σ´αυτές τις δύσκολες ώρες το μήνυμα της Επανάστασης του 1821 για Ελευθερία είναι επίκαιρο όσο ποτέ.

Όμως μέσα στην πρωτοφανή κρίση που όλοι βιώνουμε διαφάνηκε η ανάγκη της κοινωνίας μας για μείωση των ανισοτήτων στην Υγεία και η εξασφάλιση ισότιμης και αξιοπρεπούς αντιμετώπισης για όλους στην πρόληψη,την αντιμετώπιση και την θεραπεία κάθε μορφής ασθένειας.

Σήμερα,ανήμερα της μνήμης όσων πολεμιστών έδωσαν την ζωή τους για την Ελευθερία της Ελλάδας,τιμούμε όμως και αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του «πολέμου» με τον ιό:Το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας όπως επίσης και όσους εργάζονται για την Πολιτική Προστασία και την τροφοδοσία της χώρας μας ακούραστα, με αυταπάρνηση και με γνώση του κινδύνου για την υγεία,την δική τους και των οικογενειών τους.

Σας ευχαριστούμε όλους!

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!

Νεότερη Παλαιότερη