Σύψας: Τις επόμενες μέρες ο κορονοϊός θα δείξει τα δόντια του - Να κρυφτούμε στα σπίτια μας

"Η αλήθεια είναι ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Τα χαμηλά νούμερα που έχουμε τώρα δεν μας εφησυχάζουν, ξέρουμε ότι τις επόμενες ημέρες η επιδημία θα ανέβει και θα δείξει τα δόντια της. Πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι, να είμαστε στο σπίτι μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, τουλάχιστον τις επόμενες 15 μέρες να τηρήσουμε τα μέτρα απομόνωσης με ιδιαίτερη αυστηρότητα. Θα παιχτεί εδώ το παιχνίδι, όσο καθυστερούμε τον ιό τόσο μικρότερο θα είναι το χτύπημα που επέρχεται", είπε μεταξύ άλλων ο Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος Μονάδας Λοιμώξεων Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας και πρόεδρος στην Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του ΓΝΑ «Λαϊκό»/ Μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, Νίκος Σύψας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

"Θα ήθελα όλοι οι πολίτες να 'κρυφτούν' αυτόν τον καιρό να μην τους βρει ο ιός. Δεν πρέπει να διασπαρεί άλλο ο ιός, είναι πολύ σημαντικό για να περάσουμε τον Απρίλιο χωρίς μεγάλες ζημιές... Έχουμε μόνο ένα όπλο (απέναντι στον ιό) και αυτό είναι η καραντίνα, δεν έχουμε άλλο όπλο. Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε το μόνο όπλο που έχουμε η ζημιά θα είναι τεράστια. Είναι το τελευταίο χαρτί που έχουμε και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σωστά, γιατί αλλιώς μας περιμένει καταστροφή... Εάν ο Απρίλιος, που θα είναι ένας δύσκολος μήνας, περάσει χωρίς μεγάλες απώλειες τότε θα μπούμε σε πιο ήρεμα νερά", πρόσθεσε ο κ. Σύψας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



via Press24.gr https://ift.tt/2UA8KPH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη