ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ! Ο Άδωνις έκανε κήρυγμα κατά του «συνωστισμού» στα σούπερμαρκετ έχοντας πίσω ένα ...τσούρμο 50 δημοσιογράφων

Διονύσης Νανόπουλος
  Πήγε ο υπουργός σ να μιλήσει για την αποφυγή του συνωστισμού και 50 δημοσιογράφοι πακτωμένοι για δηλώσεις να τον κυνηγούν γύρω γύρω....τραγέλαφος...... 

Antypas Karipoglou 
Δεν θα γλυτώσουμε ποτέ από τους "επί τόπου". Στο Θεό σας, τι ακριβώς εξυπηρετεί να πάνε και ο υπουργός και ο υφυπουργός στα σουπερ μάρκετ, να στέκονται 40 εκ ο ένας από τον άλλον και τους δημοσιογράφους και να κάνουν δηλώσεις; Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τηλεδιάσκεψη, ενώ θα βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, ο Άδωνις δεν γίνεται να μην σκηνοθετεί τις εμφανίσεις του; Κατ' αρχάς, είναι απαράδεκτο να εκτίθενται τα μέλη της κυβέρνησης και τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού σε αχρείαστους κινδύνους. Κατά δεύτερον, αυτή η εικόνα δίνει μια αίσθηση κανονικότητας και υπονομεύει τα μέτρα απόστασης. Και κατά τρίτον, υπονομεύει το ηθικό μας. Θέλουμε υπουργούς σοβαρούς, δεν θέλουμε τα νεύρα μας κρόσια.


Vasilis Pazopoulos
Ο Άδωνης, η γνωστή διάνοια που ήθελε να μας πείσει να αγοράσουμε νανογιλεκα, μας μαλώνει στο τουιτερ.
Του γίνεται η παρατήρηση ότι δεν κάνει να συνωστίζονται τόσοι πολλοί μαζί του. Και αν αυτον δεν τον νοιαζει για την δικιά του υγεία, ούτε των γύρω του, να μην δίνει το κακό παράδειγμα στην τηλεόραση
Και τι απάντησε ο γιγας;
Εχω κάνει εξέταση και βγήκε αρνητικό.
Ας πει κάποιος σε αυτόν τον μπαγλαμά (ζητώ συγγνώμη απο τους μπαγλαμαδες) ότι αν είσαι αρνητικός σήμερα, δεν σημαίνει ότι θα είσαι και αύριο αν πλησιάσεις κάποιον φορέα.
Ξαναπείτε μου αυτά που ισχυριζοσασταν περί κοινής λογικης να γελάσουμε λιγάκι....


via Press24.gr https://ift.tt/2IQFHlp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη