Κορονοϊός: 96 συλλήψεις επειδή παραβίασαν τα μέτρα περιορισμού του νέου ιού

photo: Eurokinissi

Συνεχείς έλεγχοι γίνονται από την αστυνομία αλλά και συλλήψεις επειδή παραβιάζονται τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, συνεχίζονται οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συνολικά από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (91) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (96) άτομα και συγκεκριμένα:

(36) στην Αττική,
(19) στη Δυτική Ελλάδα,
(9) στη Θεσσαλία,
(5) στη Δυτική Μακεδονία,
(5) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
(5) στο Νότιο Αιγαίο,
(4) στην Κρήτη,
(3) στην Πελοπόννησο,
(3) στη Θεσσαλονίκη
(2) στην Κεντρική Μακεδονία,
(2) στη Στερεά Ελλάδα,
(2) στην Ήπειρο και
(1) στο Βόρειο Αιγαίο

Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να λειτουργούν χώρους (κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καφετέριες – καφενεία, ψητοπωλεία, κέντρα διασκέδασης – δεξιώσεων, πολυκαταστήματα, κ.λπ.) για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.



via Ειδησεις https://ift.tt/3d0aQ3Q
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη