Κορονοϊός: Κλείνει όλα τα καταστήματά της παγκοσμίως η Apple!

photo: EPA

Με μία αιφνίδια ανακοίνωση, η Apple γνωστοποίησε ότι κλείνει όλα τα καταστήματά της παγκοσμίως εκτός από την Κίνα λόγω της εξάπλωσης που σημειώνει ο κορονοϊός.

Ο πρόεδρος της Apple Τιμ Κουκ ανακοίνωσε σήμερα ότι η εταιρεία θα κλείσει όλα τα καταστήματά της εκτός Κίνας ως τις 27 Μαρτίου ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της επιδημίας του νέου κορονοϊού.

"Θα κλείσουμε όλα τα καταστήματά μας λιανικής πώλησης εκτός Κίνας ως τις 27 Μαρτίου", ανέφερε σε επιστολή του ο Κουκ, η οποία αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Apple. "Σε όλα τα γραφεία μας παγκοσμίως, εκτός Κίνας, στρεφόμαστε στις ευέλικτες μορφές εργασίας", πρόσθεσε εξηγώντας ότι "αυτό σημαίνει ότι τα μέλη των ομάδων μας θα πρέπει να εργάζονται από το σπίτι, αν το επιτρέπει η δουλειά τους".

Ο επικεφαλής της Apple τόνισε ότι η εταιρεία βασίζεται στα μαθήματα που πήρε από την αντιμετώπιση της επιδημίας στην Κίνα. "Ένα από τα μαθήματα είναι ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού είναι να περιοριστεί η πυκνότητα (του πληθυσμού) και να αυξηθεί στο μέγιστο η κοινωνική αποσταση", επεσήμανε. Την ώρα που η επιδημία εξαπλώνεται εκτός Κίνας "λαμβάνουμε νέα μέτρα για να προστατεύσουμε τις ομάδες και τους πελάτες μας", κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι η Apple άνοιξε ξανά και τα 42 καταστήματά της στην Κίνα χθες Παρασκευή. Εξάλλου ο Κουκ επεσήμανε ότι οι δωρεές της εταιρείας για την αντιμετώπιση της επιδημίας covid-19 έφτασαν χθες τα 15 εκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τι πρέπει να πουν οι γονείς στα παιδιά

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα μέτρα για στήριξη σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις, εργαζομένους

Κορονοϊός - ΠΟΥ: Πάνω από 50.000 κρούσματα και 1.775 νεκροί παγκοσμίως εκτός Κίνας!via Ειδησεις https://ift.tt/39RDylx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.