Αυτό είναι το νεόδμητο θεραπευτήριο Attica – Επιστρατεύεται για τον κορονοϊό (pics & vid)

Αυτό είναι το νεόδμητο θεραπευτήριο Attica – Επιστρατεύεται για τον κορονοϊό (pics & vid)

Το υπερσύγχρονο θεραπευτήριο Attica επιστρατεύεται και ρίχνεται στη μάχη για την περίθαλψη ασθενών από την πανδημία που έφερε ο κορονοϊός. Δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο από το υπερσύγχρονο θεραπευτήριο.

Από τη μια το ΝΙΜΤΣ μετατρέπεται σε Κέντρο Νοσηλείας Περιστατικών κορονοϊού και από την άλλη εκμισθώνεται για τον ίδιο σκοπό το υπερσύγχρονο νεόδμητο ιδιωτικό θεραπευτήριο Attica στο Θριάσιο. Πλέον, στη μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό στο σύστημα Υγείας θα υπάρχουν διαθέσιμες άλλες 1.900 κλίνες.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό τόνισε πως «βρισκόμαστε σε πόλεμο με αόρατο εχθρό» και κάλεσε όλους τους πολίτες της χώρας να μείνουν πιστοί στις οδηγίες της κυβέρνησης.

Μάχη πρώτης γραμμής στην υγεία

attica θεραπευτήριο θριασιο κορονοϊος

Η μάχη στον τομέα της υγείας είναι μια μάχη πρώτης γραμμής και στο μέτωπο κατά του κορονοϊού ρίχνονται νέοι γιατροί και νοσηλευτές για να ενισχύσουν το σύστημα. Όπως ανακοινώθηκε, αναλαμβάνουν καθήκοντα 2.000 νοσηλευτές που προσλαμβάνονται άμεσα.

attica θεραπευτήριο θριασιο κορονοϊος

Το υπερσύγχρονο θεραπευτήριο Attica

attica θεραπευτήριο θριασιο κορονοϊος

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για κέντρο αποκατάστασης που ήταν έτοιμο να λειτουργήσει και διαθέτει 300 κλίνες, χωρίς σε αυτές να συνυπολογίζονται τα κρεβάτια ΜΕΘ.

Η 2η Υγειονομική Περιφέρεια θα έχει την επιστημονική και λειτουργική διαχείριση του κέντρου.

Πρόκειται για μια πρότυπη δομή παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών αποθεραπείας και αποκατάστασης, υψηλών προδιαγραφών, τη μεγαλύτερη σε δυναμικότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το Attica σε αριθμούς

attica θεραπευτήριο θριασιο κορονοϊος

  • 300 κλίνες
  • 16 κλίνες ΧΑΦ
  • 15.000 τ.μ. κτιριακή υποδομή
  • 1000 τ.μ. χώροι θεραπειών

Διαθέτει δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια, διανεμημένα σε τρεις Κλινικές Νοσηλείας, εξοπλισμένες με Χώρο Αυξημένης Φροντίδας (ΧΑΦ). Ο Χώρος Αυξημένης Φροντίδας αποτελεί ένα κλειστό τμήμα, με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

attica θεραπευτήριο θριασιο κορονοϊος



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2IQBM8e
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη