Κορονοϊός: Συναυλίες διαδικτυακά δίνει ο Θοδωρής Μαραντίνης - ΒΙΝΤΕΟ

Με έναν πολύ όμορφο τρόπο επέλεξε ο Θοδωρής Μαραντίνης να στηρίξει την καμπάνια του υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι» αλλά και να εμψυχώσει τους θαυμαστές τους, καθώς καθημερινά θα δίνει διαδικτυακή συναυλία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Μιλώντας στην «Φωλιά των Κου Κου», το μέλος των Onirama εξήγησε πως βρήκε αυτή τη λύση για να "σκοτώσει" την ανία και γι΄αυτό δίνει ραντεβού με τους followers του κάθε απόγευμα στις 6:00 στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Μάλιστα, το πρόγραμμα δέχεται και παραγγελιές από τους θαυμαστές του.

«Όσο περνούν οι μέρες θα σκεφτόμαστε και πιο δημιουργικά πράγματα. Με το που ανακοινώθηκε αυτό το πράγμα, είχαμε σκεφτεί να το κάνουμε οργανωμένα, να κάνουμε κάποια live ώστε να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο. Αυτό κλιμακώθηκε πολύ γρήγορα και δεν μπορούσαμε να συνευρεθούμε. Οπότε η σκέψη πήγε στο επόμενο επίπεδο και για να μη βαριέμαι και εγώ, να μην τρελαθώ, είναι μία καλή λύση να δώσω ένα ραντεβού με όλους τους φίλους στο instagram κάθε μέρα κατά τις 18:00. Πρέπει να βρούμε δημιουργικούς τρόπους να μην χάσουμε την επαφή, να μην μας πάρει από κάτω και να πάρουμε δύναμη», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2QvysDJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη