Κορονοϊός: Δάκρυσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στη συνέντευξη Τύπου

Κορονοϊός: Δάκρυσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στη συνέντευξη Τύπου

Κορονοϊός: Στη σημερινή ενημέρωση ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν φανερά φορτισμένος και ήταν ολοφάνερο ότι σε πολλά σημεία της ομιλίας του δύσκολα του έβγαιναν οι λέξεις. 

Για μια ακόμα φορά απηύθυνε κραυγή αγωνίας προς όλους τους πολίτες ώστε να σεβαστούν τα μέτρα πρόληψης και τα όσα έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

"Είναι οι πατεράδες μας και οι μανάδες μας" είπε φανερά φορτισμένος ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας, μιλώντας για τις ευπαθείς ομάδες αλλά για τις ηλικίες όσων έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής.

Ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως είναι κρίμα για όλους αυτούς που σέβονται το "Μένουμε Σπίτι", να τους χαλούν την εικόνα κάποιοι που το παίρνουν αψήφιστα.

Χαρδαλιάς: Πριν από 24 μέρες η Ιταλία είχα τα δικά μας δεδομένα

Παίρνοντας τον λόγο ο Νίκος Χαρδαλιάς επεσήμανε πως τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας και πως οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες.

Μάλιστα για να "ταρακουνήσει" παραπάνω τους πολίτες, ανέφερε πως η Ιταλία πριν 24 μέρες είχε περίπου τα κρούσματα και τους νεκρούς που έχουμε εμείς σήμερα.

Τόνισε πως η πλειοψηφία των πολιτών δείχνει ευθύνη και ακολουθεί τα μέτρα, ωστόσο κάποιοι τα αψηφούν και πρέπει όλοι να κάνουν δική τους υπόθεση τον περιορισμό της εξάπλωσης.

Αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται για επαναπατρισμό των Ελλήνων από πολλές χώρες του εξωτερικού.

"Το τέλος είναι πιο κοντά αν κάνουμε όλοι ότι πρέπει" είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.



via Ειδησεις https://ift.tt/2U9GlBd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη