Τέσσερις κατηγορούμενοι για τη φωτιά στο ξενοδοχείο στη Συγγρού

Τέσσερις κατηγορούμενοι για τη φωτιά στο ξενοδοχείο στη Συγγρού

Μετά από πολύμηνη έρευνα της αστυνομίας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα τα οποία κατηγορούνται για τον εμπρησμό στο ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού, τον περασμένο Δεκέμβρη.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες ήταν άνθρωποι του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ προηγήθηκε συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα για την υπόθεση, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν τα δεδομένα και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά με τα συλλεχθέντα στοιχεία και πειστήρια, όπως επίσης και τα εργαστηριακά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες εργάζονταν στο ξενοδοχείο. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον αρμόδιο Ανακριτή. Επίσης, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται δύο Έλληνες, ένας άντρας και μία γυναίκα, ως τα πρόσωπα που έδωσαν την εντολή στους δύο αλλοδαπούς να βάλουν τη φωτιά.

Η ξενοδοχειακή επιχείρηση που νοίκιαζε το κτίριο της Συγγρού βρισκόταν σε διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου. Η διαφορά τους σχετίζονταν με τη μη καταβολή ενοικίων. Έτσι, την ημέρα του εμπρησμού δικαστικοί επιμελητές μετέβησαν στο ξενοδοχείο της Συγγρού, με σκοπό να «σφραγίσουν» το ξενοδοχείο.

Από τον εμπρησμό προκλήθηκαν σωματικές βλάβες σε τρία άτομα, με σοβαρότερη την κατάσταση αλλοδαπής γυναίκας, η οποία εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αττικής, όπου διασωληνώθηκε και παρέμεινε νοσηλευόμενη για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.



via Ειδησεις https://ift.tt/2TMfL0M
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη