Συμβουλευτική υποστηρικτική γραμμή στο Νοσοκομείο Φλώρινας

Συμβουλευτική υποστηρικτική γραμμή στο Νοσοκομείο Φλώρινας

Συμβουλευτική υποστηρικτική γραμμή στο Νούμερο 2385-350112 για τον Κορονοϊό, η οποία θα παρέχει οδηγίες προφύλαξης για το κοινό, καθώς παρατηρείτε το φαινόμενο κατά το οποίο ασθενείς με ήπια συμπτωματολογία, αδυνατώντας να επικοινωνήσουν με τον ΕΟΔΥ, αλλά και επιζητώντας μια ιατρική εκτίμηση – παρακολούθηση, να προσέρχονται στο νοσοκομείο μας με ότι κινδύνους μπορεί αυτό να συνεπάγεται, θα λειτουργεί από Πέμπτη 26 Μαρτίου στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας. Η γραμμή θα εξυπηρετείται από επαγγελματία υγείας, αρχικά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, με πρόθεση κατά την πορεία να επεκταθεί σε περισσότερες ώρες.

Σε ανακοίνωση της η Διοίκηση του Νοσοκομείου Θυμίζει ότι:
Εάν εμφανίσουμε ήπια συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχας, καταρροή, πυρετός, πονόλαιμος) παραμένουμε στο σπίτι σε απομόνωση.
Σε περίπτωση επιδείνωσης των συμπτωμάτων ή εάν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα (ηλικιωμένα άτομα, άτομα οποιασδήποτε ηλικίας με χρόνια υποκείμενα νοσήματα π.χ. σακχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακά και χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, αρτηριακή υπέρταση), επικοινωνούμε άμεσα με τον θεράποντα ιατρό για ιατρική αξιολόγηση.
Δεν προσερχόμαστε σε ιατρό ή σε μονάδα υγείας σε περίπτωση εμφάνισης ήπιων συμπτωμάτων λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχα, καταρροή, πυρετός, φαρυγγαλγία).

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3bmewep
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη