Κομοτηνή: Σημαιοστολισμός για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου

Κομοτηνή: Σημαιοστολισμός για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου

Χωρίς παρελάσεις,  πανηγυρικούς και  δοξολογίες με κοινό, μα πολύ περισσότερο χωρίς πλήθος κόσμου ο αυριανός εορτασμός της 25ης Μαρτίου. Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, μεσούσης της Πανδημίας του Κορονοϊού που δοκιμάζει σχεδόν όλον τον πλανήτη, όπως και τη χώρα μας, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Με την ευκαιρία του εορτασμού θα πραγματοποιηθούν, όχι παρελάσεις, δοξολογίες, εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις επισήμων και πολιτών, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά:
Στην Κομοτηνή σήμερα και αύριο:
Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών του νομού, από της 8ης πρωινής ώρας της 23ης Μαρτίου μέχρι και την Δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2020.
Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ, και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2020.
Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης, με απόδοση τιμών από την ΧΧΙ ΤΘ Ταξιαρχία Κομοτηνής, την 25 Μαρτίου 2020 στις 08:00π.μ.
Υποστολή της Σημαίας στον χώρο του Ηρώου της πόλης με μέριμνα του ΑΔΦΚ την 25 Μαρτίου 2020 στις 18.10μ.μ.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3blMwYu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη